Emekevler Lisesi Öğrencilerine Suşi Eğitimi

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Gıda Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı tarafından Emekevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü öğrencilerine suşi eğitimi verildi. Öğr…

Emekevler Lisesi Öğrencilerine Suşi Eğitimi
Yayınlanma: Güncelleme:
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Gıda Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı tarafından Emekevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü öğrencilerine suşi eğitimi verildi.
Öğr. Gör. Yunus Baygül tarafından verilen eğitime, Öğr. Gör. Muhammed Haykır ve Öğr. Gör. Mustafa Görücüler ile Emekevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü öğrencileri katıldı.
Suşi’nin tarihi, özellikleri ve malzeme seçiminde dikkat edilmesi gerekenler hakkında teorik bilgiler paylaşıldıktan sonra uygulamalı olarak suşi yapımına geçildi.
Öğrencilerin birebir uygulamalı olarak suşi yapımının ardından, hazırlanan ürünlerin sunumu konusunda incelikler aktarıldı.
Son olarak ise genç şef adayı lise öğrencileri ile aşçılık mesleğinin incelikleri konusunda bilgiler ve tecrübeler paylaşıldı.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.